Dette episke moderne træhus er blevet liste til Tasmanian Architecture Awards

Hvis du nogensinde var heldig nok til at overbevise din far om at bygge et træhus i baghaven, der vokser op, ved du, at det resulterende håndværk meget usandsynligt havde kvalificeret sig til en prestigefyldt arkitekturpris.

Selv de bedste træhuse er især tilfældige strukturer (som er en del af deres charme), og er normalt bygget af indsamlede materialer, der er sammensat af forældre sammen med deres ivrige børn. Negle hammes ind i akavede vinkler, og planen, der ændrer sig, efterhånden som du går.

Men Nathan Crump, arkitekt hos Hobart-baserede firma Crump Architects er ikke din gennemsnitlige far. Det moderne træhus, som han designet og byggede, er blevet på listen til Tasmanian Architecture Awards.

Ændebrætter fører vejen til hoveddøren til træhuset. Foto: Andrew Knott, takket være Tasmanian Architecture Awards / Project: Crump Architects

Kærlighedens arbejde, som Nathan selv sammensatte i weekenderne, har en A-rammestruktur, der giver det kompakte interiør en høj stemning.

Det er konstrueret af genanvendte materialer - inklusive afkørsler fra et poolhegn og en revet gammel bilhavn - og har en vidunderlig udsigt over Derwent. På den ene side understøttes det af et gummitræ og på den anden en bakke.

Den indeholder en seng og en pejs, så den kan bruges til at imødekomme gæster på et øjeblik.

DE TASMANISKE ARKITEKTURPRIS 2019

Den fulde liste over Tasmanian Architecture Award 2019-poster vil blive frigivet den 24. maj sammen med lanceringen af ​​People's Choice Awards. For mere information, besøg webstedet Australian Institute of Architects.

Tag en rundvisning i dette magiske træhus og baghaven studio.

Træhusets stejlt skrånende tag ser ikke kun godt ud, men vil forhindre, at faldende blade sætter sig på strukturen.

Foto: Andrew Knott med tilladelse fra Tasmanian Architecture Awards / Project: Crump Architects

På trods af et kompakt fodaftryk føles det indre af træhuset rummeligt med høje lofter og en hems. Interiøret er beklædt i Baltic Pine.

Foto: Andrew Knott med tilladelse fra Tasmanian Architecture Awards / Project: Crump Architects

Udsigt over Derwent kan nydes fra gulv til loft-vinduer.

Foto: Andrew Knott med tilladelse fra Tasmanian Architecture Awards / Project: Crump Architects

Det indeholder endda en liggestol og en pejs, hvilket betyder, at den kan rumme gæster om nødvendigt.

Foto: Andrew Knott med tilladelse fra Tasmanian Architecture Awards / Project: Crump Architects

En brændeovn pejs gør træhuset til et hyggeligt, multi-purpose rum.

Foto: Andrew Knott med tilladelse fra Tasmanian Architecture Awards / Project: Crump Architects

A-rammestrukturen minder om et glamrende telt.

Foto: Andrew Knott med tilladelse fra Tasmanian Architecture Awards / Project: Crump Architects

Indgangen til træhuset er via et lille dæk.

Foto: Andrew Knott med tilladelse fra Tasmanian Architecture Awards / Project: Crump Architects

Nathan Crump byggede træhuset i weekenderne som et gemested for sine børn.

Foto: Andrew Knott med tilladelse fra Tasmanian Architecture Awards / Project: Crump Architects

Strukturen understøttes af et tandkødstræ og en bakke. Udsigt over bushland omgiver træhuset.

Foto: Andrew Knott med tilladelse fra Tasmanian Architecture Awards / Project: Crump Architects

Tags:  pynter op jul Renovering 

Interessante Artikler

add