Huset, som Bear byggede

Byggmester Bear Agushi og arbejdsrumsarkitekt John Bornas har samarbejdet om andres huse adskillige gange i løbet af de sidste syv år, så da det var tid for Agushi at bygge sit eget hjem, vidste han nøjagtigt hvilken designer han skulle vælge.

Agushis must-haves var praktiske: en nordvendt pool, stueetagen garage med mudroom og et soveværelse på bagsiden af ​​ejendommen, hvor det er mest stille. "Dette hus er ikke for os at have middagsselskaber her hver weekend, det er vores familiehjem, " siger Agushi. Det var også vigtigt, at køkken, spisestue og opholdsstue var åbent med direkte adgang til haven.

Marmor, røget egetræ, travertin og beton blev anvendt konsekvent, indvendigt og udvendigt. Agushi siger, at hjemmet ser ud som en stram hvid kasse udefra, men "når du kommer gennem døren er der en varme, der ikke kun er visuel, men taktil. Det er som sten - ganske ru på ydersiden, men når du skærer igennem er der smuk åre - det er et lignende koncept. "

Belle
Tekst: Carli Philips
Billeder: Derek Swalwell

Den solide hoveddør svinger åbent for at afsløre et imponerende interiør. Stålskulpturen i forhaven er fra Lump Studio.

Tekstur og form snarere end farve giver stuen sin appel.

Som resten af ​​hjemmet er køkkenet fantastisk, men det henleder ikke unødvendig opmærksomhed på sig selv.

Pietra Grigio marmor giver liv i træ og beton. Dette er et hus, hvis "dikotomi af rå og raffinerede materialer kontrasterer og komplementerer", siger arkitekt John Bornas.

Travertin i opholdsrummet strømmer ud til poolen, mens panelede trævægge i korridoren svøber rundt til køkkenet og ud på dækket. Denne "sløring af grænser resulterer i opfattelsen af ​​et større, mere inkluderende rum", siger Bornas.

Gulv-til-loft-vinduer bringer en overflod af naturligt lys ind.

I undersøgelsen er et typografisk kunstværk af Christopher Wool stolt af sin plads.

Toner og teksturer i resten af ​​hjemmet strømmer ind i soveværelset, et rum designet til at være både beroligende og sofistikeret. Kunstværk af Rebekah Stuart.

I det største soveværelse skaber et marmorbord og sæt Magis 'Piña' stole en hyggelig krog.

Brugerdefineret snedkeri i røget eg finér føjer polering til soveværelset.

En marmorbad-surround giver badeværelset en luksus-lift.

En baghavspool var en vigtig funktion i arkitektens kort.

Det ydre af huset fremstår ret stramt og binder varmen og taktiliteten inde.

Tags:  Soveværelse Udendørs & havearbejde Stue og spisning 

Interessante Artikler

add