Eksponeret hjem jordet med jordagtige materialer

Denne Mornington Peninsula-kyst ejendom, der er opfattet som et permanent hjem for et ungt par med en familie i tankerne, er resultatet af et samarbejde mellem arkitekt Jay Earles fra Planned Living Architects, interiørarkitekt Alicia Freeman fra Studio Tom og landskabsarkitekt Brett Robinson fra Acre Studio .

Hvad var udfordringerne ved siden?

Jay Earles: Bushfire-overlejringer krævede fjernelse af meget af vegetationen, hvilket resulterede i et meget udsat sted. Fed betonformer fungerer som et tomt baggrund for genindførelse af det oprindelige landskab og giver fleksibelt privatliv og sikkerhed.

Oprindelig vegetation blev indarbejdet i en stiliseret plantepalet, så blokken forekommer større end den er.

Beskriv de færdige hjem- og favoritdesignelementer?

JE: Huset præsenterer som en robust, taktil og raffineret kombination af rå beton og træ. Vi elsker, hvordan det omfavner kystgaderne, før de åbnes gennem sømløse forbindelser i åbne solfyldte rum, begivenheder i sin stærke forbindelse med den udendørs levende og sømløse interaktion med baghaven.

Designet har stærke links fra indendørs til ud.

Brett Robinson: De rene, moderne arkitektoniske linjer i off-form beton, som er hård og industriel, sidder sammen med en fritflydende, blød indbygget plantepalet. Der er en reel skønhed og ubesværet i dette, der giver hjemmet en afslappet fornemmelse.

"Et langsommere tempo i livet på halvøen og beboernes afslappede livsstil gentages i den beskedne og bløde natur i landskabet, der omslutter huset, " siger landskabsarkitekt Brett Robinson fra den solskinnede ejendom.

Hvad informerede valget af fittings og finish?

Alicia Freeman: subtile overflader og teksturer blev valgt til at forbedre råheden i beton og blackbutt træ.

Vatteret lærred fra Homecamp-gardiner over 'Milo'-sofaen fra Jardan i opholds- og spisestuen.

Maksimum australske 'Moon' benchtops fra Artedomus. 'Raft' afføring fra Great Dane.

Hvordan reagerer hjemmet på dens landlige kystkontekst?

BR: Målet var at forbinde hjemmet med landskabet så meget som muligt. Huset strømmer ud til at forbinde privat åbent rum, så materialevalg var afgørende for at hjælpe med at blande områdene.

Indvendige fittings og finish blev valgt til at blandes i den kraftige arkitektoniske palet.

Var ejere tilfredse med henrettelsen?

JE: De elsker det og har nu ønsket en baby velkommen, og hjemmet fungerer godt inden for den nye familiesammenhæng.

AF: Opbevaring var vigtig for den nye familie, så snedkeri blev specialdesignet for at maksimere funktionaliteten.

Tom Dixon stearinlys og messingskål, begge fra Safari Living.

Ikon tapware fra Astra Walker. Inax 'YB1' fliser fra Artedomus.

plannedlivingarchitects.com.au; acre.com.au; studiotom.com.au

Tags:  Stue og spisning Bjælke Soveværelse 

Interessante Artikler

add