Sådan opnås en naturlig overgang i et tilsluttet, behageligt og hyggeligt køkken

Målet med dette projekt, der blev udført i et hus i Sant Joan Despí i Barcelona, ​​var at give huset et større, mere komfortabelt og praktisk køkken. Clysa tog sig af reformen og foreslog ejerne at åbne rummet og integrere det med hallen for at generere et samlet rum, der var visuelt mere behageligt.

Overgangen fra køkkenet til gangen foregår naturligt gennem en subtil variation i gulvbelægningen. Således flyttes det grå keramiske gulvbelægning på arbejdsområdet til en klassisk beige egeparket, der strækker sig over resten af ​​gulvet for at give det homogenitet. Lige mellem begge rum er kontoret udstyret med et behageligt træbord i form af en bar.

Derudover strækker parketten sig også over skillevæggen, der integrerer adgangsdøre til badeværelset og soveværelset, og dækker også trappen, der fører til øverste etage. Ved siden af ​​dette element adskiller en hvidlakeret drejedør diskret spisestuen fra hallen.

For at forstærke harmonien mellem værelser bruges et ophængt lyssystem, der forener miljøerne og giver en større følelse af rummelighed. Hvidens klarhed kombineret med varme i træ og elegance i grå og sorte toner giver anledning til et meget originalt og hyggeligt sæt, hvor energi og vitalitet indåndes.

Santos LINE-E-design blev valgt til at møblere køkkenet, en model lavet af laminat, der giver stor modstand mod daglig slid. Fronterne kombinerer Cloud Grey-finish, anvendt på lave moduler og søjler, med Anthracite Gray, forbeholdt høje moduler.

Clysa organiserede køkkenet i en U-form, en distribution, der formår at få mest muligt ud af den tilgængelige plads og letter organisering af arbejdet. Forberedelses-, madlavnings- og skrubningsområdet er arrangeret i linje, udstyret i dets nederste område med store skuffer, integreret opvaskemaskine og en håndvaskholdermodul med genvindingsplader.

Væggen foran denne lineære krydses, fra side til side, med en lakeret finerbar af egetræ. Dette element går ud over grænserne for partitionen i den ene ende og omdannes til et kontorbord til uformelle måltider. Under søjlen tilbyder to moduler, der er dækket af det samme materiale, ekstra lagerkapacitet. Over baren er væggen dækket med en tavle, som brugerne kan skrive beskeder, påmindelser, indkøbslister osv., Hvilket giver rummet en intim og velkendt karakter.

Udstyret er afsluttet med en sidste sammensætning af møbler, der er placeret på bagsiden af ​​køkkenet: flankeret af separate høje servicemoduler, to kolonneskabe integrerer ovne, køleskabe, hylder og indvendige skuffer i et kompakt og organiseret rum. På siderne af dette møbel skabes nicher designet til at huse små apparater, som også kan fungere som et morgenmadsområde. Hvad synes du om ideen?

Mere information Clysa, Kris Moya Studio, Santos, Tres, Blanco, Novy, Quick Step, Ondarreta, Domino, De Dietrich, Miele, Schock, Liebherr, [MB Concept] (http: //www.muebleamedidabarcelona. Com /) og TPB
I Decoesfera Køkkenet er forbundet med haven: en sommerdrøm

Tags:  Udendørs & havearbejde Renovering Kitchens 

Interessante Artikler

add