Før og efter: fra et blidt rum til et magasinrum

Undertiden, når vi ser på de typiske magasininteriører, som vi kan lide så meget, undrer vi os over, hvor vanskeligt det ville have været at nå dette resultat, eller hvordan det ville være før. Derfor elsker vi før og efter, da de tillader os at se hver ændring i detaljer.

Specifikt i dette vil du være i stand til at se, hvordan det er gået fra et temmelig intetsigende rum til et magasin ved at tilføje nogle elementer og ændre andre, skønt du forlader distributionen som den var, noget der giver dig mulighed for at nyde evolutionen endnu mere. Selvom det er sandt, at i det meste af før og efter - som vores kollega Minue allerede har kommenteret ved en eller anden lejlighed - bruges tricket til at lave et middelmådigt fotografi til før og et meget omhyggeligt og spektakulært billede for det følgende, i I dette tilfælde vil du se, at ændringen er bemærkelsesværdig. Selvom fotografiets trick også er blevet brugt, selvfølgelig.

På disse linjer kan du se resultatet. Du vil være enig med os i, at ændringen har været spektakulær, og at den uden tvivl er gået fra et normalt rum uden stor nåde til et autentisk magasinrum, perfekt dekoreret og afbalanceret i dets elementer.

Som du vil se, er der ikke sparet nogen indsats i planter. Vi har altid sagt, at planter er en stor ressource til at dekorere ethvert rum, for du kan dekorere en stor plads til en lille pris. Og det er netop den første ting, der tiltrækker opmærksomhed i dette renoverede rum, de mange planter, der er placeret. Specielt dem i baggrunden er uden tvivl blevet stjernerne i rummet.

Som du kan se på dette fotografi, har det faktisk været at placere en bænk under vinduet, og på dette er de forskellige planter blevet anbragt, hvilket skaber en meget interessant kontrast til lyset. Derudover er der været meget omhyggelig med stilen med plantekrukker, noget ekstremt vigtigt. Fordi forestil dig de samme planter i de typiske brune plastikplanter. Nej, det ville ikke være det samme.

En anden af ​​de vigtigste ændringer, der mest tiltrækker opmærksomhed i dette rum, er sofaen. Sandheden er, at den var mørk og temmelig klassisk med stil, så den er polstret i en smuk og slående turkisfarve. Efter vores mening har det været en succes.

Sammenfattende kan det siges, at vægge og gardiner er blevet valgt til at være i lyse farver, som i starten, for fortsat at drage fordel af det naturlige lys, der kommer ind gennem vinduerne, og renoveringen har været baseret på at give farver til møbler og tilbehør. Vi har elsket resultatet, og du?

Tags:  Bjælke Soveværelse Udendørs & havearbejde 

Interessante Artikler

add