Før og efter; fra lille, mørk indgang til lys fyldt indgang åben til stuen

Lejligheder med små, mørke indgange bugner i vores ejendomspark. Når man står over for en reform, er det stadig mere almindeligt at anmode om åbning af indgangen til rummet for at få meter og / eller i det mindste åbne indgangen til lyset, som i dette tilfælde.

Denne lejlighed i centrum af Madrid, hvor en familie på fire bor, havde brug for nogle reformer. Det mest presserende er at skifte vinduer for at få isolering og opdatere køkkenet og badeværelserne. Ved at drage fordel af den reform, der blev overdraget til Quotatis, blev der også udført andre små forbedringsarbejder, såsom i indgangen, hvor de valgte at åbne indgangen visuelt til stuen og integrere den med resten af ​​huset.

I stedet for at smide væggen, der adskiller de to områder, er væggen blevet holdt i bunden for at undgå at ændre de faciliteter, som væggen modtog, i dette tilfælde stuen radiator.

Ved at drage fordel af den nederste del af væggen, der er vedligeholdt, har de placeret en indbygget garderobe, der tjener til at opbevare sko og andre ting ved indgangen uden at være synlig.

I den øverste del adskiller og åbner lyshylder begge rum, så indgangen fortsætter med at nyde en vis intimitet, mens den modtager lys og en visuel åbning til stuen.

I stuen er der oprettet et nyt lyssystem, og møblerne blev omfordelt, og endda nogle resterende møbler er blevet fjernet, (I de eklektiske tider ser haller med alle møbler "kørt" meget gammeldags ud). Den endelige virkning er, at et rum også er blevet opdateret, hvilket havde brug for denne friske luft for at nyde det behageligt.

Nu er begge (indgang og stue) opdateret og godt integreret med hinanden.

LEVER ETTER

LÅNG FØR

Information og billeder QUOTATIS

Tags:  Køkken Soveværelse soveværelser 

Interessante Artikler

add