Et fælles sommerhus i Noosas nationalpark

Beliggende i regnskoven i udkanten af ​​en nationalpark i Noosa ved Queenslands Sunshine Coast er det, der ser ud til at være et nyt hus. Under den sortfarvede træbeklædning ligger imidlertid et tidligt design fra 1980'erne, der for nylig blev behandlet med en omfattende opdatering af det Melbourne-baserede indretningsfirma Mim Design.

Behandlet, bejdset hårdttræ beklædning forbinder huset med dets regnskovsområder. Med underskoven omdannet til en afslappet opholdsstue tilbyder huset nu tre niveauer af afslappede, komfortable rum.

Også fra Melbourne er de to familier, der ejer det. Lizie Clifton-Findlay, hendes mand Rowan Findlay og deres børn (Jasper, 13 og 11-årige Luella) deler sommerhuset med Lizies søster Nicci Clifton og partner Andrew Richey plus deres afkom (Hugo, 11 år og Mila, alderen) ni). "Søstrene er uadskillelige, men den store familie nyder at have deres egne rum, når de er på ferie, " siger Mim Design-rektor Miriam Fanning. "Huset havde brug for et ekstra soveværelse, men også en ny lejekontrakt."

Et surfbræt venter på den næste udflugt. Nye gulve med limet egetræ og vægpaneler med plettegummi sætter den afslappede kystone. Displayhylde i Portsea Grey kalksten fra CDK Stone.

"Vi har arbejdet med Mim på en række projekter, " siger Lizie, en erfaren renoverer. "Denne var anderledes, da den kombinerer træbillede og seascape." Det er ned ad en snoede vej flankeret af tæt vegetation og skulpturelle palmer. Adgang til hjemmet på tre plan er via en træpromenade fra gaden; der er parkering bagpå - sammen med en fælles pool og tennisbane.

Kokke og gæster nyder den frodige vignet med palmer og bregner. Benchtops i Portsea Grå kalksten fra CDK Stone.

Ud over at specificere nye vinduer, balkoner, ovenlys og beklædning, konfigurerede Mim Design interiøret. Tidligere var hovedindgangen foran og køkkenet midt i huset uden nogen direkte forbindelse til udendørs. "Designet adresserede ikke placeringen og dens storslåede regnskov, " siger Miriam og peger på de store, blanke palmer og den rige undervækst. Øgler, træfrøer og indfødte fugle fossker på skovbunden, som dæmpede lysfiltre gennem massive palmefronds.

Regnskoven er et stadigt skiftende baggrund for dette generøse åbne rum. 'Form' spisebord fra Normann Copenhagen. Stole fra Green Cathedral.

Store omviklede vinduer sætter naturen firkantet i rammen. Sofa, vase og stenfartøj, alt fra Coastal Living.

Store nye billedvinduer betyder, at alt dette plante- og dyreliv nu kan nydes fuldt ud. Flyttet til siden opfordrer strandpromenaden til hoveddøren besøgende til at forlade alt bagefter og komme ind i et afslappende tilflugtssted. I stedet for at se alt, så snart du krydser tærsklen, er der et 'åndedrætsrum' i form af en indgangsvest, der bygger forventning. "Vi ønskede at skabe en 'rejse' ind og gennem huset i stedet for at afsløre alt på en gang, " siger Miriam.

Et funktionelt hjørne af det vigtigste opholdsstue. Spejl og planter fra Coastal Living. Skammel, fra Great Dane.

Indgangen og trappekernen modsat adskiller køkkenet og spisepladserne fra stuen. Generøse gulv-til-loft-glasdøre i begge områder tilsluttes omviklede, indrammede balkoner i glas. "Uanset hvor du vælger at sidde, bliver dit øje trukket til regnskoven, " siger Miriam, der også omdannede hjemmets underskud til et medie / rumpusrum for børnene.

Modsat studiehjørnet i stuen gør indbygget siddepladser dette til et hyggeligt sted at hænge ud.

Køkkenet er generøst i skala, designet til at håndtere et fuldt hus. Der er en bred centralø og rummelig indbygget snedkeri. En glasstænk gør det muligt for folk, der forbereder måltider, at være lige så forbundet med skoven som dem, der slapper af i udendørs lænestole, "siger Lizie." Alle elsker at stå rundt i køkkenet eller søle på terrassen. Når skydedørene trækkes tilbage, føler du dig som om du har en fod i begge lejre. "

Giant elephant's ear (Alocasia macrorrhizos) blade spiller med skala i et af de to lyse hovedrum.

Det renoverede hjem kan nu prale af fire soveværelser på første sal, herunder to hovedbrandledninger med ensuiter, i et lidt udvidet fodaftryk. Hvert af badeværelserne blev også opdateret, men på en afslappet måde med praktisk sind. "Familierne er ivrige surfere, så sand og salt finder regelmæssigt vej ind i huset, " siger Miriam. Et stort fritstående bad blev installeret i børnenes badeværelse til soaks efter stranden.

Gennem låve-stil skydedør til højre er det største badeværelse, hvor klassiske hvide metro fliser er blevet lagt lodret for at gentage bagagerummet af palmerne udenfor.

Da undervæksten gav stærk farve udenfor, holdt Mim Design den indvendige palet ret neutral. Grå og marineblå linned på senge og sildebenmønstrede tæpper takler alt sand, der spores i. Om vinteren kommer strikkede kast ud, og vinduessæderne på hver side af pejsen bliver eftertragtede pletter, hvilket gør ejendommen til et tegnemærke hele året.

"Dette hus har den mest beroligende stemning, " siger Lizie. "I det øjeblik du kommer ind, vil du bare sukke."

Huset kan lejes på bestemte tidspunkter af året; For detaljer, se noosaluxuryholidays.com.au

Tags:  Badeværelse & vaskeri Stue og spisning Udendørs & havearbejde 

Interessante Artikler

add