Et omvendt murstenfinerhus i Clovelly med kyststil

HCLOV-sep17-21

Hvem bor her : foreløbig psykolog Kimberley; mand Ramon, en vaskulær kirurg; hans sønner, Jett, 12, og Hunter, 10; og 8-årig puddel, Pepper.

Hjemstil : En nybygget omvendt murstenfiner i fire-værelses hus fordelt på fire niveauer i Sydneys kystforstad Clovelly.

Tidslinje : Det gamle hus blev revet, og den nye bolig blev bygget over en årelang periode.

Budget : Omkostningerne ved bygningen var mere end $ 2 millioner.

Sagen ved at designe et strandhus er dette: det er svært ikke at gøre det klisjægt. For Kimberley og Ramon handlede det ikke om knuste reb og billeder af sejlbåde på væggen. De ville have noget praktisk, hvor formen reflekterede brugen, uden at være unødvendigt brutalist og med strandhus appel.

Med to børn i huset, Jett og Hunter, plus peber-puddelen, måtte det være funktionelt så godt som smukt. "Vi ønskede ikke, at det skulle være nøjeregnende eller prætentiøst, " siger Kimberley.

hvad er omvendt mursten finér?

Reverse mursten er en bygningsteknik, hvor mursten danner det indvendige lag af væggene, og det udvendige er beklædt i alternative materialer som træ og stål. Denne bygningsteknik gør det muligt for den indvendige mursten at regulere husets temperatur mere effektivt, mens den udvendige beklædning også kan være mere effektiv til vandtæt hjemmet, men kan være lidt sværere at vedligeholde.

Efter at have slået ned i 1970'erne murhus, der besatte stedet, begyndte Kimberley og Ramon at bygge deres drøm med fire soveværelser i løbet af et år. Parret indbragte Melbourne-firmaet Farnan Findlay Architects, som designede fire etager til at passe på et relativt lille fodaftryk på 320 kvadratmeter, hvilket får værelserne til at føle sig mere koselige end din gennemsnitlige moderne bygning - en lettelse i en verden af ​​store hvide kasser.

Decksejer Kimberley med peber puddelen. Den plettede tyggegummibeklædning bringer en afslappet følelse af strandhuset, mens den vævede bagside af en Eco Outdoor 'Hutt' sofa bringer en anden struktur i blandingen. Turkisk håndklæde, Atolyia.

Hver gang det er varmt nok, starter familien deres dag med at svømme i Sydney's Gordons Bay, som deres hjem har udsigt over "før folkemængden satte ind, " siger Kimberley. Det er sådan en rutine, at huset er designet med en bagport, der fører til trin, der går hen ad gangbroen og bugten.

Udvendig Hjemmet er beklædt med plettet tyggegummi, der ældes fra rød til grå "i løbet af måneder", siger Kimberley.

For at skjule det sand, der uundgåeligt kryber ind i huset, afviste parret blanke tømmergulve og valgte i stedet klogt at genvinde stald egetræ. Egegulvet har ru struktur holder rumene afslappede og gentager strandets æstetik i bunden af ​​bakken.

Portræt Jett og Hunter sidder ved indgangen, hvor jasmin blomstrer.

Faktisk var tekstur en drivende kraft bag designet til denne bygning, og det er det, der holder det interessant fra plade til tag. Indvendigt er huset dekoreret minimalt med kontrasterende strukturmaterialer: træ på balustraden; let vene marmor i køkkenet; beton til trappen og drengernes soveværelset lofter; og hvidmalet poset murværk til væggene.

Spiseplads Marz Designs pendellamper hænger over et MCM-husbord lavet af polstret tømmergulv fra fabrik. En lille ændring i gulvniveau adskiller subtilt opholdsrummet fra spisepladsen i dette åbne rum, mens det genbrugte stald, der er konstrueret egetrægulv fra Havwoods, binder udseendet sammen.

Smukke messinghåndtag på skabene forbinder alle mellemrum. "I stedet for at placere en masse kunstværker, er kunstværket selve interiøret, " siger Ramon. "Det er som at leve i et kunstværk."

Spiseplads En vægophæng af Tammy Kanat er parret med Wingnut & Co og Amy Leeworthy vaser fra Koskela for at skabe et boho-chic look. Flaske & bakke, Zakkia. Pude, disse vægge. kaste, Atolyia.

Det ydre af bygningen er beklædt med plettet tyggegummi, der forbinder den med stranden nedenfor. "Vi valgte plettet tyggegummi, fordi vi ønskede, at det skulle ældes, " siger Kimberley om det træ, der engang var rødt, og nu er et sølvfarvet gråt. "Nede ved Gordons Bay sidder fiskernes både på disse gamle træbådskridskibe, og vi ønskede, at huset skulle afspejle dem. Det bringer bugten her oppe." Og forbindelsen til vandet nedenfor slutter ikke der.

Trappetræ Beton slipper kontrast til de plettede tandkødsbalustre, der fortsætter til opholdsrummet, hvor deres silhuet gentager bambus i gården.

"Så har du det oprindelige flora-reservat, der omgiver bugten, " siger Ramon. "Det er oversat i vores forhaven, hvilket bringer nogle af de vilde dyr her oppe, fordi der er en masse fugleliv, der bor i det reservat. Vi har nu en familie af disse smukke strålende blå vrider." Det H-formede hus er vært for en bambus have i den ene af dens to kroge - "vrerne elsker bambus, så de har indlejret" - og en japansk have i den anden.

Spottet gummi finérkabinetter og 'Bianco Gioia' marmorbænke fra Artedomus sætter tonen i den raffinerede kogezone. Ovnen sættes ind i rummet under trappen i en væg beklædt med sortmalet amerikansk eg.

Og mursten-inden-og-træ-udvendig trick er ingen fejl - det er faktisk yderst funktionelt for et klima, der er så skifteligt som Sydney, og fungerer i tråd med parets grønne mål for huset. "Bygningsmetoden er omvendt murstenfiner, der tager standardkonstruktionen af ​​murstenfiner og vender den, " siger arkitekten Michelle Findlay, der designet bygningen sammen med sin partner Joel Farnan.

Spiseplads Træbelagte lofter bidrager til illusionen af ​​højden i hele køkkenet og spisepladsen.

"Så du lægger den termiske masse - mursten - på indersiden, og du lægger den isolerede lette konstruktion på ydersiden. Det giver dig virkelig god intern termisk masse, og den udjævner enhver form for udsving i omgivelsestemperaturen, hvilket gør et meget mere behageligt hus om sommeren og vinteren. Og den æstetiske opadvendelse er, at du kan bruge smukt let materiale udenfor som den plettede tyggegummi-beklædning, og du får det dejlige teksturerede, posede murværk på indersiden. "

Opholdsområde Et par frihedssofaer suppleres med en MJG-ottoman fra Life Interiors og et West Elm-tæppe.

De kontrasterende materialer strækker sig til soveværelset beliggende på bygningens topmøde. Indkapslet i Colorbond stål uden for og på taget er krydsfinerplader buede omkring væggene indeni, hvilket giver en bådlignende virkning inde.

Ensuite Den våde zone har en malerisk udsigt over Gordons Bay og ud over. Bruserne og vandhanerne er fra Astra Walker. Kimberley og Ramon plukkede gulvfliserne ved Teranova Fliser.

Men det er nede på det store dæk, lige ved opholdsområdet på anden sal, hvor familien tilbringer det meste af deres tid. "Det er virkelig centrum for vores bolig, " siger Ramon. "Vi spiser alle vores måltider derude i de varmere måneder. Vi sidder ofte bare med musikken, der spiller sent på aftenen og ser på stjernerne."

Master soveværelse Foret med krydsfiner har soveværelset også åbne hylder til personlige skærme. Et kropsenghoved fungerer som et udskifteligt displaysted. Pierre + Charlotte's vægbelysning på stof vises i hele huset.

Erfaringer "Vi skulle installere en 8000-liters kapacitetstank, men vi skiftede placering, og det måtte være en 5000-liters en. Vi bruger den til al kunstvanding og toiletter. Det betyder bare, at vi ikke kan genbruge vand så meget som vi gerne vil, men det bliver kun en faktor om sommeren, ”siger Ramon. "Vi ved, at vi løber tør for tankvand, fordi trykket ændrer sig, når det kommer ud af lysnettet, " tilføjer Kimberley. "Det er også godt for miljøet at bruge regnvand, især til planterne."

Ensuite Den våde zone har en malerisk udsigt over Gordons Bay og ud over. Bruserne og vandhanerne er fra Astra Walker. Kimberley og Ramon plukkede gulvfliserne ved Teranova Fliser.

Star Performer Hjemmet øverste niveau drager fordel af beliggenheden med Aneeta-vinduer uden vinduer, der ikke distraherer fra kystudsigten.

For mere information om Farnan Findlay, kan du besøge Farnan Findlay Arkitekter Bygheren af ​​dette projekt var Join Constructions. Stylinghjælp: Kelly O'Connor.

Tags:  soveværelser Stue og spisning Renovering 

Interessante Artikler

add