Et føderationshjem i Sydney modtager en moderne modernisering

Julia og Sean Laaman boede på Sydneys nordkyst, men havde øje på strandforstæderne, da de fandt deres hjem i 2008. ”Vi ledte passivt i Manly efter den rigtige ting at komme med og så dette hus i det lokale papir. Området var ikke rigtig på vores radar, men da vi kørte sammen, sagde jeg: 'Lad os tage en venstre her - der er et søde sted, vi skal se på.' "

Chynna, Jovi, Sean og Julia Laaman med Bailey, deres kæledyrsspoodle. Carrara marmor funktioner på køkkenbenchtops; splashback-fliserne er fra Amber Tiles. Shaker-stil polyurethan skabe i Dulux Vivid White og øbase i Monument.

Hjemmet var et sommerhus i Federation med de høje lofter og tidsfunktioner, de var efter og masser af plads til deres to børn: datter Chynna, nu 15, og søn Jovi, 13. Det manglede var en familievenlig layout og alle modcons de håbede på.

Vinduerne er en del af designet, så jeg ikke ønskede at dække dem med gardiner eller persienner, "siger Julia. Et glasvindue over tv-området afslører trappen. Bifold metaldøre, Steel Door Company. Brugerdefineret sofa, blå stol og sofabord, Flow Interiors & Styling. Puder, Smithmade. Kast, Sheridan.

For ikke at blive afskrækket planlagde Laamanerne ejendommens omdannelse over en længere periode, før de afsluttede den for to år siden. Deres tålmodighed blev belønnet med et skræddersyet hjem.

Bænksæde: Dækket i Mokum 'Nirvana' stof i Oasis fra James Dunlop Textiles. Pude, Sheridan. Designerkøb: 'Elements' håndlavet tæppe i Beige, $ 3000, Smithmade.

Det er ikke at sige, at byggeprocessen til tider ikke var vanskelig. År med forringelse betød, at byggmester James Mangleson fra JSM Construction måtte stribe alt tilbage til trærammen i næsten hvert rum. "Næsten hver væg, loftsroset og gulvbræt er udskiftet, " siger Julia. "Vi brugte bare knoglerne og forsøgte at holde os sympatiske for arven i hjemmet."

Over skrivebordet er en aircon-enhed, der er skjult af louvres. Ottoman, Orson & Blake. Rejsefotografi af Julia Laaman.

Arbejdet i tre faser hjalp med at holde alt på rette spor og på budgettet. Først oppe var facaden, som de ønskede at ligne et "friskt, malerisk landsted, du måske kunne se i Bowral", siger Julia. Fase to var at tackle de forreste værelser, og trin tre fokuserede på bagsiden af ​​huset og haven.

Malawi sukkerrørstole omgiver bordet fra Orient House. Fotografi af Vicki Lee, Smithmade.

Det originale layout havde to soveværelser ovenpå og to nede, hvilket ikke var ideelt, plus den anden stue var et kombineret spisestue / TV-område foran huset. "Det store rum var ikke forbundet med køkkenet, så det gav ingen mening, " siger Julia.

Surfing er en lidenskab for Jovi og Sean. Plakaten af ​​en berømt surf break var en gave. Sengelinned fra Bed Bath N 'Table. Quilt, Sheridan. Formand, Temple & Webster.

Vi besluttede at opdele pladsen i et tredje (gæst) soveværelse og en separat opholdsstue med nye franske døre, der fører ud til et lille dæk, og derefter installerede en gaspejs til at sætte den ud til vinteren. "

Denne plads, der fungerer som pulverrum, har et walk-in-bruser ved siden af ​​Forme-badet. Victoria & Albert håndvask- og håndklædestige, bare badeværelsesudstyr. Carrara marmor forfængelighed. Gulvfliser og 'Infinity Richmond' keramiske vægfliser (til højre), Amber Fliser. Kraner, Brodware. Pendellampe, købt på Bali

Oprettelse af et ekstra soveværelse nedenunder betød, at de to soveværelser ovenpå kunne blive en enorm forældres tilbagetog, inklusive et separat omklædningsrum og udvidet ensuite, komplet med et højere loft. "Det havde altid følt sig for lavt; vores bygherre hævede højden ved at gå ind på tagets tonehøjde, " siger Julia.

Hun monterede det meste af interiøret selv ved hjælp af Pinterest. Sidste hånd var interiørarkitekt Anna Allen fra Flow Interiors & Styling. "Anna hjalp mig med valg af møbler, " siger Julia.

Seng og Ottoman, Flow Interiors & Styling. 'Roxbury' væglampe, Temple & Webster. Smart køb: 'Alton' sengepuder, fra $ 60 hver, Sheridan.

Haverne er designet af Lyndall Keating fra Garden Society. "Hun arbejdede med vores budget, hvilket var fantastisk, da vi var nødt til at udgrave og genopbygge frontområdet helt, " siger Julia.

"Min omklædningsrum er som et boudoir, " siger Julia. Kabinet af Creative Projx. Ottomaner, flowinteriør & styling.

At finde deres hjem og gøre det til en endnu bedre og mere moderne version af sig selv har virkelig betalt sig for Laamanerne. ”Alt ved det er sådan en luksus for os nu, ” siger Julia. "Vi har gulvvarme i badeværelserne, rigelig opbevaring, en gasdrevet magnesiumpool med spa-jetfly, der varmer op til 39 °, en butlers spisekammer, et påklædningsrum til mig med forfængelighed og make-up lys ... det er fantastisk."

Genanvendt tømmerpynt forbinder den udendørs spiseplads med poolen. Foret i grøn sukabumi-sten fra Bali, er dens tropiske lagune-udseende forstærket af de lyserøde bougainvillea ('Scarlett O'Hara') planter, der leder op mod de hvide søjler. Vandet er en magnesium-mineralblanding, der er blødere på svømmernes hud og hår og mindre ødelæggende for haven.

For mere information, gå til flowinteriors.com.au; jsmco.com.au; gardensociety.com.au

Tags:  Udendørs & havearbejde Badeværelse & vaskeri pynter op 

Interessante Artikler

add