Et føderationshus i Queens Park er nu et åbent familiens hjem

Hvem bor her : Ariana La Tessa, hendes mand Esteban, en fotograf; deres datter Florencia, 19 måneder, og Luca cocker spaniel.

Hjemstil : Et fritliggende sommerhus med føderationstid, som blev strippet tilbage til knoglerne og genopbygget til et familiehus med fire soveværelser - hvoraf det ene er en undersøgelse i øjeblikket - og 2, 5 badeværelser.

Tidslinje : Renoveringen var otte måneder under planlægningen, og bygningen tog ni måneder.

Sømløs. Det er det ord, både Ariana La Tessa og arkitekt Jeremy Bull bruger til at beskrive renoveringsprocessen for Ariana og hendes mand Estebans hus i Sydney's Queens Park. Det er også en perfekt beskrivelse af selve huset. Med sine seje neutrale toner, integreret snedkeri og smart konfiguration er det klart, at hver eneste detalje i designet blev overvejet og løst.

Familien Ariana og hendes mand Esteban med deres børn Florencia og Luca byder dig velkommen til deres hjem.

Nøglen til projektets succes - og den, der er sværest at kopiere - er det kreative partnerskab mellem klient, arkitekt og bygherre. "I begyndelsen var jeg så fikseret med at forske på materialer og paletter, men i bagefter er jeg klar over, at den vigtigste del af processen er at gøre dit hjemmearbejde for at finde den rigtige arkitekt og bygmester, " siger Ariana.

Køkken "Vi ønskede en overflade, der kunne tåle tidens prøve", siger ejer Ariana af det genvundne spisebord i Oregon, der fungerer som et madlavningssted. Tømmertoppen blev lavet af Beachwood i en forvitret grå finish, der passer til carrara-marmorbænk og gråt birkefinererskab. 'Kiki' lænestole fra MCM House tilføjer formfulde kurver til de rene linjer. Et langt vindue ser på en overflod af grønne omgivelser. 'Keramiker' samling vaser, West Elm.

"Trods ikke at have arbejdet sammen før" siger hun om arkitekten Jeremy Bull fra Alexander & Co og bygherren Scott Fairweather fra Fairweather Constructions, "de havde hver især stærke kommunikationsevner og en lignende arbejdsetik, der fik projektet til at fungere problemfrit".

Opholdsområde Ariana og Esteban har fokuseret på naturlige materialer og teksturer med en anilin lædersofa og marmor sofabord fra Spence & Lyda, et par rotting Miniforms 'Colony' stole fra Cafe Culture + Insitu og tekstilkunststykker af Tracey Deep og Little Dandelion . En trio af vintage Makenge-kurve fra Africanologie danner en kunstnerisk udstilling og kontrast til de glatte 'Eterno' -gulvbrædder i Ardesia fra Tongue N Groove. 'Symmetry' genstand og kanelpudsepude, West Elm.

Efter seks måneders søgning efter deres første hjem sammen, fandt Ariana og Esteban et parhus og flyttede ind og anvendte et lag hvid maling på deres nye hjem for at dække den forrige ejer's forkærlighed for primærfarver.

Opholdsområde "Snedker- og loftsdetaljer tilføjer en følelse af kvalitet og formål til rummet, " siger Ariana.

Lidt over et år senere solgte Ariana virksomheden, hun havde grundlagt ni år tidligere, og parret opdagede, at de forventede en baby. "Det gav mig en frist, " siger Ariana. "Jeg ville i det mindste have startet en begyndelse på bygningen, inden vores datter blev født."

Opholdsområde I opholdsrummet fungerer en buet betonsokkel som en skillelinje mellem åbent køkken og opholdsstue med pejs i krydset. Alt AV-udstyr er skjult væk i brugerdefinerede snedkerier, så i stedet for at tv'et er i fokus, tager et bagved skulpturelt stykke af Tracey Deep centret.

Afsnittet til Alexander & Co var til et ret minimalt interiør med en blød palet af vasket tømmer, grå og hvide. Et ønske om et mere åbent layout betød at omarbejde den originale grundplan. I stueetagen var kun facaden og det forreste soveværelse (nu et studie) tilbage, med resten af ​​pladsen konfigureret til et badeværelse og vaskeri, en nyligt placeret trappe og et åbent køkken og opholdsstue på bagsiden.

Detalje De vestlige Elms vaser er ribbet i kontraster til de sarte linier i Hannah Quinlivan-kunstværket.

I køkkenet sidder den lange og dybe marmorklædte bænk langs væggen med apparater skjult bag brugerdefineret snedkeri. Vinduer med stålramme indrammer udsigten til en pulserende lodret have, der får det smalle rum til at føles mere ekspansivt.

Udendørs "Vi ønskede, at det udvendige skulle være en udvidelse af boligarealet, " siger Ariana fra bagdækket. Vinduer med stålramme foldes tilbage for at give adgang til det underholdende område. Pedrali stole fra Cafe Culture + Insitu afspejler interiørets rene linjer.

Tankevækkende detaljer i hele huset bidrager også til opfattelsen af ​​rummet. Den overdrevne skaleret indgangsdør drejer sig om at sidde stille mod en væg, med andre indvendige døre, der glider ind i væglommer for at 'forsvinde'.

Lys idé Hængslede panellukke på Florencias værelse giver det mulighed for at blive mørklagt helt i lur tid og passer med rummets enkle stil.

Ovenpå er master suite, Florencias soveværelse, et andet badeværelse og et tredje soveværelse, med en 11 meter væg af loftshøjde skabe, der løber langs gangen til soveværelset. ”Når jeg designer til en familie i et relativt lille rum, prøver jeg at medtage så meget opbevaring som muligt og gøre det så usynligt som muligt, ” siger Jeremy.

Udendørs puder fra Kerrie Brown blødgør et massivt egetræ. Det røde cedertræ er behandlet med Cutek 'CD50' olie i Gray Mist.

Bygningen startede i februar 2015, blot et par uger før Florencia ankom. "Jeremy vidste, at jeg ikke ville være i hovedområdet for at træffe beslutninger med en nyfødt, så vi specificerede hver detalje forud for tiden, helt ned til måling af fuger mellem fliser i tøjvask, " siger Ariana.

Gangen Der er skjult opbevaring under vinduessædet samt en lang mur af skabe i gangen. "Det faktum, at der ikke var et skab i hele huset, stod altid for udfordringer, " siger Ariana. "Nu har vi flere skabe end vi ved hvad vi gør med!"

Familien flyttede ind ni måneder senere og begyndte processen med lagdeling i møbler og kunst. "Vi prøver at skabe interesse gennem tekstur snarere end gennem farve, " siger Ariana. Neutralerne i rummet er forhøjet af metalliske detaljer, herunder messing trappegangsbeslag, som Ariana havde lavet til sit eget design, og kobbertonede vandhaner i badeværelserne. For familien har omdesignet gjort en verden af ​​forskel.

Master soveværelse Vinduerne giver udsigt til treetop, mens gardiner i loftshøjde skaber en kokonlignende atmosfære om aftenen. Kryds base vase og stribet kvast kast, West Elm.

"Det gamle hus var ikke kompatibelt med, hvordan vi lever, og vi har aldrig følt os godt i det, " siger Ariana. "Jeremys evne til at maksimere hver tomme plads har fuldstændigt ændret, hvordan vi har det med at være i vores hjem." Jeremy giver derimod æren til sin klient. "Ariana har et smukt, kunstnerisk øje og sofistikeret smag, " siger Jeremy. "Rummet er elegant og delikat og afspejler den måde, vi arbejdede med hende på."

Badeværelse Et lille, men dybt bad blev bygget i badeværelset ovenpå ved hjælp af store grå fliser fra TeraNova Fliser. Brodware 'City Stik' tapet i roseguld opvarmer den bløde grå palet. Håndklæde, West Elm.

Tøjvask "Vores arkitekt Jeremy foreslog, at vi brugte massivt egetræ, snarere end finer, til døren mellem pulverrummet og vaskeriet, i tilfælde af at vi bankede det med vasketøjskurve og støvsugeren ind og ud, " siger Ariana. "Vi satte virkelig pris på hans opmærksomhed på detaljer." Håndklæde, West Elm.

For mere information om Alexander & Co, kan du besøge Alexander & Co. E-mail-bygherre Scott Fairweather af Fairweather Constructions på Styling assistance og blomster af Sinead Ambrose.

Tags:  Stue og spisning jul Udendørs & havearbejde 

Interessante Artikler

add