Et kreativt par kombinerede deres evner til at bygge et moderne strandhus

Hvem bor her : Ali Griffiths, en stylist, art director og scenograf; hendes partner Michael, en boligbygger; og hendes døtre Lucy, 17; og Lola, 11. Der er også ekstra plads til Michaels voksne børn, Stephen og Georgien.

Hjemstil : Et lyst og luftigt strandhus i Avalon på Sydneys nordlige strande. Forsiden af ​​hjemmet hylder sine tidligere dage som en weatherboard fiskerhytte.

Tidslinje Parret foretog sig en hurtig forfriskning inden de flyttede ind og brugte derefter tre år på at planlægge deres renovering. De gennemførte renoveringen i etaper over to år, udførte meget af arbejdet selv og flyttede ud i et år.

Køkken I denne nye bygning på Sydneys nordlige strande kombinerede husejere Ali og Michael deres talenter for at skabe denne rummelige bolig. Builder Michael lavede bordet, mens kabinet designet af Ali og installeret af Janz Designs kører længden af ​​rummet. Carrara Marble splashback, Granit & Marble værker. Plader (på øverste hylde), Zakkia. Herman Miller støbte lænestole i plast af Charles & Ray Eames, Living Edge.

Når en dygtig stylist og sætdesigner går sammen med sin bygherre-partner om at designe og bygge et familiehus, er resultatet noget temmelig specielt. Med deres fælles lidenskab for bygning og øje for detaljer har parets komplementære dygtighedssæt skabt et dynamisk, moderne strandhus med en lang række anvendelser.

Master soveværelse Blød grå og hvid skaber en beroligende palet.

Mens de gik ud på hunden en morgen, besluttede Ali Griffiths og Michael Beukers at gå på en auktion i deres lokale forstad til Avalon. Da de troede, at de aldrig kunne få ejendommen, blev de overraskede, da de gik hjem med hunden på slæb og et nyt hus til deres navn. Det var praktisk talt uopliveligt, men de gik ud på en hurtig løsning og flyttede ind inden for en måned.

Kitchen Ali og hendes piger nyder et øjeblik i det solfyldte køkken.

Huset, der var et tidligere fiskerhus, bygget i 1929, lå på en anstændig jordblok, beliggende få minutter fra stranden. Ali og Michael overvejede at renovere det gamle weatherboard-hytte, men projektet var skræmmende. "Da vi vurderede mængden af ​​ændringer, vi skulle foretage, var det faktisk mere omkostningseffektivt at starte med en ren skifer, " siger Ali. Efter tre års planlægning flyttede de ind i en lejebolig for at begynde byggeriet. Planen var at gøre det langsomt efterhånden som deres budget tillod, spare på handler og udføre det meste af arbejdet selv.

Indgang Strand-klar hatte og tasker hilser familien og gæsterne ved døren. Den indbyggede bænk er et praktisk sted at tage sko på.

Parret ønskede at skabe en illusion om, at huset havde været der hele tiden, og blev simpelthen renoveret og udvidet internt, når det faktisk var et helt nyt bygning. ”Folk tror ofte, at det er et originalt hjem, der er blevet renoveret, ” siger Ali. "Vi havde ingen problemer med at få designet gennem rådet, og jeg tror, ​​en del af grunden til det var, at de lokale beboere var tilfredse med, at designet var i overensstemmelse med området."

Udvendigt Ali og Michael ønskede, at hjemmet skulle se ud og føle, at det havde været der hele tiden.

På baggrund af sin designoplevelse havde Ali et klart sæt kriterier i sit sind for husets anvendelser og funktionelle elementer og en bank af designelementer, hun ville indarbejde. Hjemmet var nødvendigt for at kunne tage højde for flere anvendelser, og det var nødvendigt at være fleksibelt nok til at huse deres respektive børn på forskellige tidspunkter og have en masse skjult opbevaring, samtidig med at der indbygges hjemmekontorrum.

Spiseplads Glaserede stablerdøre åbner denne plads til haven og poolen. Hvide vægge overalt i Dulux Lexicon Quarter skaber en ren, beroligende stemning. Klassiske Eames 'DAW' spisestole giver bløde kurver.

Ali arbejdede med styling og sætdesign og så værdien ved at have et hus, der er "fotoshoot venligt", hvilket gjorde det muligt for dem at leje ejendommen ud til film og skyde. De smukke omgivelser og nærhed til stranden og den lokale landsby gjorde det også til en førende kandidat til ferieudlejning, så hun designede huset til at fungere som et funktionelt luksusferiehus, der indbyggede flere skabe og låsbar opbevaring i bygningen.

Opholdsområde Den store Muuto 'Under The Bell' pendellampe tilføjer tekstur og blødhed over en hyggelig MCM House-sofa. Det slanke GlobeWest sofabord suppleres med et par Mark Tuckey-sideborde. 'Assemblages' hylder, let. Lightyears 'Caravaggio' gulvlampe, Royal Design. 'Aura' flettet tæppe, Globewest.

Huset tager højde for en stor families behov og har tre separate opholdsarealer, et i den åbne familiezone, en for teenagere foran huset og en tredjedel i forældrenes tilbagetog ovenpå. Alle værelser har adgang til deres eget badeværelse og er designet med en luksusferiefølelse i tankerne.

Ensuite Det cirkulære Agape 'In-Out' bad fra Artedomus giver denne voksne tilbagetog en luksuriøs kant. Tapware, Astra Walker. Fliser, Artedomus. Træstol, Mark Tuckey.

Det var vigtigt, at huset håndterede alle disse behov, samtidig med at det gav en ubesværet følelse af plads og strømning, og det er her Alis minimalistiske tilgang til interiører spiller ind, præget af varme og indbydende accenter.

Udendørs opholdsområde Denne slimline udendørs indstilling skaber en blis morgenmadsplads. 'Miami' udendørs pendellampe, Gineico Interiors. Sofabord, Globewest.

Hjemmets helt er det ekspansive køkken, hvor familien tilbringer det meste af deres tid. Ali valgte et enormt tilpasset spisebord i træ i stedet for den sædvanlige køkkenø. "Jeg ønskede, at det skulle blive centrum af huset, ligesom de køkkenborde til bondegården, jeg voksede op med i England, " siger Ali. "Et sted, hvor familien er sammen, det være sig at lave hjemmearbejde, arbejde på deres bærbare computer, læse papiret, spise en kop te eller spise."

Master bedroom En himmelseng fra et tidligere Incy Interiors X Megan Morton-samarbejde beordrer rummet. Et IKEA 'Stockholm' sofabord bruges som bænk, mens Beachwood spejl tilføjer tekstur. Konstrueret tømmergulv i Larch børstet hvid olie, Mafi.

Store skydedøre blev installeret for at fejre Sydney-klimaet og helt åbne opholdsrummet til poolen og baghaven. "Lys var en vigtig faktor i designet. Baghaven vender mod nord, så det vigtigste opholdsområde, der åbner ud mod haven, omfavner dette ved at tillade vinterlys og subtilt temperere midt-sommersolen, " siger Ali.

Værelse En IKEA 'Gjöra' seng er klædt med en lagdelt samling sengetøj og kast, der er samlet gennem årene. Det store kohud er fra NSW Leather Co.

Efter at have lært mange ting fra hinanden i løbet af byggeprocessen, er det tydeligt, at dette samarbejde var et vellykket samarbejde. "Michael har lært mig mange praktiske aspekter og sproget med at bygge ud over råderne i sætdesign. Jeg har været i stand til at udvikle en bredere forståelse af, hvordan tingene er bygget førstehånds, hvilket gør dig til en langt bedre designer, " siger Ali. Til gengæld indrømmer Michael, at han har fået en større forståelse for design og dets betydning for det samlede æstetik og fornemmelse af et hus.

Badeværelse Hængende grønt giver liv til dette fredelige rum. Fliser, Artedomus. Tapware, Astra Walker.

"Hvis jeg skulle udskrive min yndlingsdel af huset, og det er helt uventet, ville det være det udvendige brusebad, " siger Ali. "Efter at have taget en svømmetur, stående under det varme vand og kigget ud over poolen og ind i haven, er det en af ​​mine foretrukne udsigter. Det er et godt sted at tænke, og trods alt det hårde arbejde, vi har gjort, føler jeg mig meget velsignet, at jeg kan nyde sådan en luksus. "

Garden Ali lavede den indbyggede planter ved hjælp af et massivt betonafløbsrør. Teak-tømmerdækket er forsølvet naturligt.

Lej dette hjem til et perfekt ophold. Nå Ali hos Ali Griffiths og Michael i Beukers Building.

Organiske elementer Kombiner rå tømmerfinish med naturlige kurver for at skabe denne luftige, moderne stemning. Designerklassikere fuldender udseendet. Få udseendet (med uret fra venstre til højre) Massivt egetræ spejl, $ 690, Beachwood. 'Terzini' barstolde, $ 450, MCM House. Herman Miller støbt lænestol af Charles & Ray Eames, $ 1120, Living Edge. 'Nomi' bænk, $ 399, Country Road. 'Solid Block' afføring, $ 450, Mark Tuckey. Produkt sourcing: Natalie Johnson .

Tags:  Renovering soveværelser Børneværelser 

Interessante Artikler

add